30 Temmuz 2021 Cuma

Dekoratif Çim Çit Fiyatları

Dış mekanlar için özel boyutlarda yapılan Dekoratif çim çit, dekoratif amaçlı kullanılıyor. Doğal çim görünümü olan bu çitler, ferah ve doğal yeşillendirme için oldukça avantajlıdır. Doğal görünümün beraberinde gerçek çimde olduğu gibi bakım istemediğinden, kullanışlıdır diyebiliriz. Temizliği ve bakımı kolay olduğundan, dört mevsim kullanım için uygundur.

Çim Çit Fiyatları

Bahçe dekorasyonu için iyi bir tercih olan çim çitler, yapılacak olan bölge ve yapıldığı boyuta göre fiyatlandırılmaktadır. Gerçek çimlerin bakımı ve oluşumu için maddiyat karşılaştırılması yapıldığında, Dekoratif Çim Çit fiyatlarının oldukça uygun olduğunu söyleyebiliriz. Eğer alanınız uygunsa direkt olarak bu çitleri tercih edebilirsiniz. Bakım sizin gün içinde zamanınızı kısıtlayacaksa, yaptıracak olduğunuzun alanın boyutuna göre fiyat alarak sizin için uygun olan seçimi yapabilirsiniz. Maliyet açısından da uygun olduğundan, yapacağınız ödeme sizin için uygun olacaktır. Çim çit fiyatları, Ankara çim çit, Çim dekor, Dekoratif çim çit, Çim çit fiyatı, Bahçe tel çim çit fiyatları

ÇIMLI ÇITIN KULLANIM ALANLARI NELERDIR ?

Genel olarak bahçeler için dekorasyon amaçlı kullanılan çim çitlerin kullanım alanı oldukça geniştir. Pek çok alanda tercih ediliyor olması avantajlarından kaynaklanmaktadır.

·        Şantiyeler,

·        Çatı kaplamaları,

·        Cephe kaplamaları,

·        Kafeler,

·        Site çevreleri,

·        Balkon ve teras kenarları,

·        Yol kenarları,

·         Duvarlar gibi farklı alanlarda kullanımının yaygın olduğunu görebilirsiniz.

Kullanım alanına göre sunulacak olan fiyatın değişiyor olması tamamen ürünün kullanım tutarına bağlıdır. Belirlemiş olduğunuz cephe için kullanımının uygun olduğunu düşünüyorsanız, direkt olarak ölçülerin alınmasını sağlayarak dekoratif çim çit kaplamasını yaptırabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder