28 Temmuz 2021 Çarşamba

Panel Tel Çit Sistemleri ve Panel çit Fiyatları

Panel Tel Çit Sistemleri ve Panel çit Fiyatları

Panel çit veya tel çit adı ile bilinen ve ucuz olması kolay ve hızlı montajlanması sebebiyle birçok insan tarafından çit denilince ilk tercih edilen tel çitler, son yıllarda en çok kullanılan alan çevirme yapı malzemesidir.

Özellikle artık okul bahçeleri, tarlalar, özel mülkler hatta pahalı villalarda bile tel çit kullanıldığını görmekteyiz. Duvarların ışık geçirgenliğini azaltması ve bitki gelişimi için bir set olması dolayısıyla bahçe çevirmede tercih edilmesinde bir başka etkendir tel çitin. Özellikle Muş, Bingöl, Erzurum, Ağrı, Diyarbakır, Van, Batm

an, Tunceli, Siirt, Malatya illerinde panel çit ile özel mülkünü çeviren kurum sayısı artmaktadır. Bu şekilde yapı işinden oldukça tasarrufta edilebilir.

Öyle kolayca yıpranan eskiyen bir yapısı da yoktur. Çünkü çitlerin ana malzemesi olan sağlam, her türlü koşullara dayanıklı metal galvanizler polyester esaslı boya ile kaplanarak daha da dayanıklı bir hale getirilir. Kurulum sırasında mucize denebilecek kadar hızlı işlem yapılmasının sebebi kolay vidalanması ve yere pratik bir şekilde sabitlenmesidir.

Sizde İstanbul ve yakın çevresinde Panel çit yaptırmak isterseniz Muş, Bingöl, Erzurum, Ağrı, Diyarbakır, Van, Batman, Tunceli, Siirt, Malatya  hızlı, kolay, hesaplı, dürüst hizmet anlayışından faydalanabilirsiniz. Arsalarınız, arazileriniz, özel mülklerinizin Tel – Panel Çit ile çevrilmesi için mutlaka bizimle iletişime geçip fiyat alın.

Düşük Maliyet Uzun Ömür

Oturum çitlerin en ehemmiyetli özelliği elbette düşük fiyatı. Rastgele bir duvar örme veya ahşap çitten çok daha kullanışlı ve hemen hemen onlar kadar dayanıklı olmasına karşın oldukça ucuza mal olmaktadır. 1,5-3 metre civarı oturumlar ve demir direklerle tasarılanan bir panel çit çevirme işi size bütün çit sistemlerinden daha ucuza mal olabilmektedir.

Panel Çit Sistemleri hem uzun süre kullanılabilir hem de panel çitlerinizle, mekânlarınıza daha estetik bir görünüm kazandırabilirsiniz. Panel çit sistemleri modern yapıların vazgeçilmez koruma ürünü olarak tasarlanmıştır.

Panel çitler; fabrikalara, okullara, sitelere ve daha birçok çevre güvenliği gerektiren mekâna kolaylıkla uygulanabilir. Panel çitler, estetik görünümü ile çevresine uyum sağlar ve modern görünür. Birçok yükseklikte üretilen panel çitler standart genişliği ve kolay monte edilebilmeyi sağlayan aksesuarlarıyla bir bütün olarak her türlü mekâna uygulanabilir.

Panel Çit, son yılların en gözde özel alan çevreleme çözümüdür. Bunun nedeni pratik uygulanışı, düşük maliyeti ve uzun süre dayanıklı olmasıdır. Artık çevremizde neredeyse baktığımız her yerde özel alanların, soğuk ve ışık geçirmez duvarlar yerine panel çit sistemleri ile kaplı olduğuna şahit oluyoruz. Bahsettiğimiz gibi maliyet önemli bir konu fakat panel çitlerin özel alana sağladığı neredeyse %95’lik ışık geçirgenliği ve pratikliği onu 21. yüzyılın çit kralı yaptı.

Her koşula dayanıklı metal galvanizin polyester esaslı boya ile kaplanması panel çit sistemlerini daha dayanıklı hale getirir. Kolay vidalama ve her kullanıcının müdahale edebileceği montaj sistemi ile sizde özel alan çevreleme seçeneğinizi panel çitten yana kullanabilirsiniz.

Panel çitlerin Profil kalınlıkları 3.5mm ile 5mm arasında değişmektedir. Profil kalınlığı arttıkça güvenlik seviyesi de artmaktadır. Panel çitlerin fiyatları, kullanılacak malzeme seçimine ve işin uğraşı derecesine göre değişiklik göstermektedir.

Panel çit, genel olarak bina veya site etraflarına, güvenlik amacı ile uygulanan bir çit sistemidir. Güvenlik amacı ile kullanılmasının yanı sıra, uygulandığı mekana kattığı dekoratif görüntü uygulama alanını genişletmiş ve panel çitlerin popüler itesini arttırmıştır.

Panel çit, tüm bu avantajlarının yanı sıra uygulama maliyeti olarak da makul bir seçim olarak genel olarak tercih sebebi olmaktadır.

Panel çit sistemlerinde farklı renkler, ebatlar ve modeller söz konusudur. En çok kullanılan panel çit rengi yeşil olmakla birlikte, mavi ve beyaz da oldukça sık kullanılmaktadır.

Panel çit profil kalınlıkları 3.5mm ile 5mm arasında değişmektedir. Profil kalınlığı arttıkça güvenlik seviyesi de artmaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder