28 Temmuz 2021 Çarşamba

Tel Çit Fiyatları ve Tel bahçe Çiti

 Tel Çit Fiyatları ve Tel bahçe Çit Sistemleri

Tel çit sistemleri hudutları belli olan bir bölge temel alınarak, o sınırlar içerisinde bulunan başka bir alanla çakışma hayata gibi bir vaziyetin engellenmek istenmektedir. Bu amaçla bir bölge ile hudut belirlemek veyahut o bölgeyi savunmak, bölgenin kendisine ait bir araziye sahip olduğunu gösterebilmek için kullanılmakta olan çevreleme sistemlerine tel çit sistemleri isimi verilmektedir. Tel çitler genel olarak güvenlik emelli kullanılmaktadır. Zira savunma içgüdüsü insan hayatının temelinde bulunmaktadır. 

Son zamanlarda sayısı oldukça artış gösteren hırsızlık gibi suçlar yüzünden bir hayli müessese ve kuruluş, bu müessese ve kuruluşlarda bulunmakta olan çalışanlar kendilerini güvende hissetmemektedirler. Bu yüzden bulundukları mekânda yeteri derecede güvenlik tedbiri alındığından emin olmak istemektedirler. Bu kaygıyı en üye indirmenin net çözümlerinden bir tanesi de tel çit çevreleme sistemidir. Tel çit sistemleri savunma ve güvenlik emelli uygulanmakta olup çevreleme sistemleri içerisinde en çok istenilen ve hoşnut kalınan türlerden birisidir.

Savunma ve güvenlik haricinde çevreleme sistemlerinde en çok ehemmiyet verilen ayrıntılardan bir ötekisi de estetik görünüm ve uygulanan çevreleme sisteminin göze hitap etme vaziyetini sağlayabilmesidir. Burada tel çit çevreleme sistemlerinin yapısı önemlidir. Tel çit sistemleri simetrik yapılardır. Simetrik yapıların göze hitap edebilme ve estetik zevk uyandırabilme ile ilgili en ufak bir problemi yoktur. 

Tel çit çevreleme sistemlerinde bu uygulamayı yaptıracak olan kurum, kuruluş ya da bu ferdin kendi hanesi için yaptırabileceği bir sistem de olabileceği için bunu yaptırmak isteyen fertler onlara sunulan seçenekler arasından nasıl bir tasarım istediklerini belirleyebilmektedirler. Bu yüzden estetik ile ilgili da rastgele bir problem yaşanmamaktadır. Muş, Bingöl, Erzurum, Ağrı, Diyarbakır, Van, Batman, Tunceli, Siirt, Malatya Tel çit fiyatları, Ankara tel çit, Ankara tel çit fiyatı, Bahçe tel çit fiyatları, Bahçe tel çitleri, Çit teli fiyatları Hakkında tüm bilgiler sayfamızdadır.

TEL ÖRGÜ, TEL ÖRME SİSTEMLERİ

Arsa, ev, arazi, özel alanları çevirmek için uzun yıllardır dünya çapında kullanılan birinci sıradaki çözümdür. Uzun süre birçok hava koşuluna dayanabilen galvanizli tellerin örülmesi ile üretilir.

İsteğe göre galvaniz yada pvc kaplı olarak montajladığımız tel örgünün sağlamlığı şüphe götürmez. isteğe veya gerekliliğe göre her 3 metrede bir veya ne gerekiyorsa aralıklarla beton veya demir direklere bağlanır. Sağlamlık açısından mutlaka direk diplerine beton atılarak bağlantı noktaları kuvvetlendirilir. Öte yandan her 35-40 metre arasına çift taraflı payanda atılır ki sağlamlığı ve devrilmezliği sağlansın. Son olarak ise çit yüksekliğine birkaç sıra gergi teli çekilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder